Wanneer u te kampen heeft met glasschade is dit natuurlijk heel vervelen. Vooral met kinderen en huisdieren in de omgeving kan glasschade tot meer ongelukjes leiden. Daarnaast zorgt glasschade er ook voor dat heel veel koude lucht de woning binnen komt waardoor het aardig kan tochten. Ook zorgt glasschade ervoor dat inbrekers makkelijk uw woning kunnen binnen treden. Dit kan erg vervelend zijn. Maar wat doe je als je uw schade heeft aan uw raam?

In eerste instantie is het belangrijk om kinderen en huisdieren uit de buurt van de glasschade te houden. Je wilt natuurlijk verdere ongelukjes zoveel mogelijk voorkomen. Daarna is het belangrijk om de schade zo goed mogelijk in kaart te brengen door hier foto’s van te maken. Dit is belangrijk voor uw ververzekering. Het is belangrijk om onderzoek te doen of u wel een glasverzekering heeft. Glas van meubels in uw huis is altijd gedekt bij uw inboedelverzekering. Bij het glas van uw ramen is dat niet het geval. Dit valt onder de woonhuisverzekering. Het is belangrijk om hier goed de polis van te lezen. Vaak is er namelijk een aanvullende glasdekking verzekering nodig om de ramen in uw huis goed te verzekeren. Vaak wanneer er glasschade optreedt tijdens een verbouwing is dit niet verzekerd.

Wanneer de foto’s zijn opgestuurd naar uw verzekering is het belangrijk om op zoek te gaan naar een glaszetter. Vaak zijn glaszetter 24 uur bereikbaar. Wanneer u in de nacht te kampen heeft met glasschade wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Het is daarom raadzaam om zo snel mogelijk een professionele glaszetter te raadplegen om ervoor te zorgen dat de glasschade zo snel mogelijk wordt opgelost. Deze kunt u vinden bij glasned24. Binnen een uur staat er een professionele glaszetter voor uw deur en is uw glasschade snel hersteld.