Het nieuwe jaar gaat bijna weer van start en dit is de meest ideale tijd om je huis anders in te gaan richten. De nieuwste interieur trends van 2019 kunnen langzamerhand in je huis verwerkt worden en de oude spullen kunnen weggegooid worden. Bij het aanschaffen van het interieur komt veel kijken. Deze klus is vaak niet binnen in dag geklaard, aangezien je enkele spullen van te voren uit moet zoeken. Nadat je grotendeels het nieuwe interieur hebt uitgezocht, kun je een busje huren met de meest geschikte afmetingen. Hieronder een kort overzicht van soorten verhuisbussen die beschikbaar zijn.

#1 Verhuis bus met chauffeur
Mocht je favoriete interieur winkel nou niet in de buurt zijn, is dat geen enkel probleem! Je moet er dan alleen wel voor zorgen dat de verhuiswagen groot genoeg is, zodat de inboedel in een keer naar je huis gebracht kan worden. Een bus met een chauffeur is dan een ideale optie. Je interieur kan vaak in een keer vervoert worden en je hebt ook nog iemand die helpt met uitladen. Deze bussen zijn
vaak rond de 55 kubieke meter en mogen niet bestuurd worden met een rijbewijs B (vandaar de chauffeur, hoef je dat zelf niet meer te regelen). Wanneer jij zelf of één van je vrienden of familie beschikt over een vrachtwagen rijbewijs, is er ook de mogelijkheid om alleen de wagen te huren zonder chauffeur.

#2 Verhuis bus met laadklep
Deze verhuiswagen is het grootste vervoersmiddel dat je zelf nog mag besturen met rijbewijs B. Deze bus is vaak iets kleiner dan de wagen met chauffeur, maar is prima als de interieur winkel slechts enkele kilometers verderop ligt. Deze busjes hebben van een inhoud rond de 18 kubieke meter en het interieur kan hoogstwaarschijnlijk in één of twee ritten vervoert worden (afhankelijk van de hoeveelheid). Bij deze bussen is het vaak wel het geval dat je maar met één persoon in de wagen kunt zitten. Indien je een grote groep hulpverleners hebt, zullen ze met eigen vervoer moeten helpen.

#3 De bestelbus
Last but not least, kun je bij een autoverhuur bedrijf natuurlijk ook een bestelbusje huren. Deze is weer een slag kleiner dan een bus met een laadklep. Deze is ideaal als je wel nieuwe interieur spulletjes haalt, maar niet gigantisch veel. De bus is bovendien ook een stuk makkelijker te besturen dan de hiervoor beschreven bussen.

Al met al, zijn dit drie opties waar je uit kunt kiezen. Het is nu alleen nog kijken, welke het beste bij jou past.