Opsluitbanden online bestellen

Opsluitbanden kunnen voor verschillende klussen buiten gebruikt worden. Zo kun je er een afscheiding mee maken tussen een verhard deel van je tuin zoals een terras en de rest van de tuin maar er ook bloembakken mee aanleggen.

 

Opsluitbanden om het terras

Als je het terras in de tuin voorziet van opsluitbanden zorg je ervoor dat deze net even iets lager komen te liggen dan het terras zelf. Op die manier kun je er niet overheen vallen maar wordt ook het regenwater netjes afgevoerd.

 

Maak er een border mee

Gebruik je de banden om een bloembak of border mee te maken? Dan zet je ze juist wat hoger en graaf je ze dus wat minder ver in de grond in. Op die manier maak je er een bloembak van waarin de grond goed blijft liggen zodat deze niet op de verharde delen van de tuin terecht kan komen.

 

Kenmerken van de opsluitbanden

Opsluitbanden zijn in diverse modellen en kleuren te koop en je hoeft er nog niet eens de deur voor uit om ze te bestellen. Opsluitbanden online vind je bijvoorbeeld bij Sierbeton Online. De banden worden van beton gemaakt en zijn in diverse lengtes en breedtes te koop. Ze zijn voorzien van een zogenaamde visbek aan de korte kant zodat je ze netjes tegen elkaar aan kunt zetten zonder dat er gaten of kieren ontstaan.

 

Bestel de opsluitbanden online

Als je de banden online bestelt plaats je de soort die je gekozen hebt in het winkelmandje en geef je het gewenste aantal aan. De banden betaal je veilig en snel op de manier die jij wilt. Dit kan zowel vooraf als achteraf zijn. Als de opsluitbanden eenmaal geleverd zijn en ze toch niet zijn wat je ervan verwacht had kun je ze binnen 100 dagen na aankoop nog altijd retourneren.