Trizo 21 verlichting

Wie een ruime keuze wil hebben in designverlichting, doet er goed aan het productenspectrum van Trizo 21 te bekijken. Trizo 21 is een Belgisch bedrijf dat verlichtingsoplossingen ontwerpt en vervaardigt. De verschillende lampen van Trizo 21 zijn niet alleen thuis te gebruiken. Ook in het bedrijfsleven wordt veel van dit merk gebruikgemaakt. Menig hotel of bedrijvencentrum heeft al gekozen voor deze prachtige designlampen.

Trizo 21 naamgeving

De eigentijdse verlichtingsarmaturen van Trizo 21 zijn van hoge kwaliteit. Opvallend is vaak de naamgeving van de verschillende producten. Speels en toch veelzeggend. Enkele voorbeelden zijn: Pin-up, 2Save en Mini-pi. Het belangrijkste aan de designs is dat ze stuk voor stuk origineel zijn. Maar er wordt ook speciale aandacht gegeven aan de technische perfectie, de kwaliteit van de materialen en de finishing touch. Bovendien zijn alle toeleveranciers zijn gekozen vanwege hun enorme vakmanschap en vergaande flexibiliteit.

Groene verlichting met Trizo 21

In 2005 ontwikkelde Trizo 21 een volledige LED-collectie. Deze collectie wordt gekenmerkt door een uitstekende lichtkwaliteit en een laag energieverbruik. Trizo 21 houdt zich dan ook bezig met duurzaam ondernemen. Dit milieubewuste aspect is terug te zien in de energiezuinigheid en duurzaamheid van de verlichtingvan Trizo 21. Een paar voorbeelden van de groene producten van Trizo 21 zijn: Izor, Tizor en de Cri-ate.

Ook toe aan schitterende designverlichting voor in uw woning? Laat je verrassen door het brede productaanbod van Trizo 21!